26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Els Populars de Gandia aprofiten el tradicional sopar d’estiu per a homenatjar a Toni Rodríguez

– Víctor Soler arengà als seus amb “El Partit Popular retornarà la grandesa a la Gandia real a partir de maig”

– Els populars celebren el tradicional sopar d’estiu amb més de 500 persones i nombroses associacions de la ciutat

– Han rendit un sentit homenatge al qual fora regidor popular i alcalde del Grau de Gandia, Toni Rodríguez

El Partit Popular de Gandia ha celebrat en la nit del divendres el tradicional sopar d’estiu acompanyats per més de 500 persones i diverses associacions de la ciutat.

L’acte ha servit també per a rendir un sentit homenatge al qual fora regidor popular i alcalde del Grau de Gandia, Toni Rodríguez. La seua dona i la seua filla han rebut l’aplaudiment, l’afecte i l’ànim de tots els presents.

A l’homenatge han assistit totes les associacions amb les quals Rodríguez va treballar i va ajudar molt de prop per a mostrar el seu agraïment.

Els populars gandians han comptat amb la presència del president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, qui s’ha dirigit al més de mig miler d’assistents per a recordar el llegat de Toni Rodríguez i per a destacar la importància de la bona faena que s’està realitzant dia a dia a Gandia amb l’important objectiu de retornar la grandesa a la ciutat a partir de les eleccions del pròxim mes de maig.

El president local, Víctor Soler, ha mostrat l’emoció d’homenatjar a Toni Rodríguez, el que va ser “un amic, un company, un treballador incansable, un defensor nat dels valors del Partit Popular i el millor alcalde que ha tingut el Grau de Gandia; el seu llegat sempre serà present”.

Soler s’ha mostrat “agraït i molt abrigallat en veure a tanta gent omplir la Plaça de la Marina del Grau donant suport al projecte del Partit Popular de Gandia, que és el motor que portarà a la nostra ciutat a recuperar la grandesa i a començar a viure la realitat dels nostres veïns, dels nostres barris i de l’increïble potencial que tenim i que els més de 36 anys de socialisme i nacionalisme estan fent malbé incomprensiblement”.

El president dels populars de Gandia ha destacat “la presència cada dia i cada setmana als carrers i en els barris, atenent a tots els veïns, proposant solucions, plantejant noves idees i, sobretot, creient en què dins de la Gandia real cabem tots, sense distincions ideològiques ni diferències, sense barris de primera i de tercera, sense sectarismes i amb l’únic objectiu que la nostra ciutat torne a ressorgir”.

Articles relacionats