18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

ELS PARTICIPANTS EN LA LLANÇADORA D’OCUPACIÓ DE GANDIA PARTICIPEN EN UNA TROBADA AMB EMPRESARIS

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, han participat aquest dimarts a la trobada de la quarta Llançadora d’Ocupació de Gandia, que ha congregat a més d’una vintena d’empresaris.

La Llançadora està impulsada per Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i l’Ajuntament, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

 

La quarta Llançadora d’Ocupació de Gandia va començar a funcionar el passat 15 de març amb un equip de joves que participen en el programa amb l’objectiu de conèixer noves eines de cerca de treball més concordes al mercat actual, reforçar les seues habilitats i comptar amb noves oportunitats d’inserció laboral.

Tres mesos després, per a demostrar el canvi d’actitud que han experimentat en la seua cerca d’ocupació i donar compte del creixement personal i professional assolit, han organitzat un fòrum d’ocupació, per a contactar de forma directa amb les empreses i analitzar les possibilitats del mercat laboral.

El tècnic que gestiona la llançadora, José Moreno, explica que ells mateixos s’han encarregat d’organitzar l’esdeveniment, de cridar a les empreses, i d’organitzar el debat, en el qual intervindran Susana Perelló, Gerent Dissenye Clau; Aránzazu Úbeda, del Departament de Recursos Humans d’Oliva Nova; Mónica Morant, Psicòloga d’empreses i Jéssica Ramírez, Tècnic de Rrcursos Humans de Compac.

Posteriorment, es durà a terme un networking, on els participants podran consultar i conèixer de primera mà com es fan els processos de selecció; què prevalen els reclutadores, en què es fixen, etc. “És una gran oportunitat perquè ells mateixos demostren les habilitats comunicatives que han reforçat i el talent que tenen”, detalla Moreno.

Balanç intermig

En aquests tres mesos en funcionament, hi ha 11 participants de la llançadora que han trobat treball; i altres tres ho faran durant els pròxims dies, arran d’entrevistes i processos de selecció que han sorgit després de les intermediacions laborals. “No obstant açò, aquesta xifra és provisional, ja que ara mateix ens centrem en una fase de contacte directe amb empreses per a aconseguir el màxim percentatge d’inserció laboral”, conclou José Moreno.

Articles relacionats