18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

COSTES PROHIBEIX EL LLANÇAMENT D’UN CASTELL DE FOCS DES DE L’ARENA DE LA PLATJA DE GANDIA

Després de la petició dels permisos corresponents per a la celebració de la festivitat de la nit de Sant Joan en la platja de Gandia, l’Ajuntament ha rebut la resolució en la qual Demarcació de Costes comunica que no es permet llançar el castell de focs artificials després de la Cremà de la Foguera.
En concret, ho desautoritza pel perill que diu podria suposar per a les edificacions, així com per a l’arena de la platja.

 

L’Ajuntament respectarà la resolució expedida pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través de Demarcació de Costes, tot i que manifesta la seua sorpresa davant tal resposta, ja que el consistori disposa dels mitjans necessaris perquè aquesta activitat es realitze amb total seguretat i respecte l’entorn de la platja.

Pel que fa a la ressta d’actes amb motiu de la celebració a Gandia de la Nit de Sant Joan, del 23 al 24 de juny, s’ha previst un horari especial d’activitats en l’arena de la platja consensuat amb els hostalers.

Així, els xiringuitos podran tindre música en directe fins a les 2 hores, i hauran de tancar a les 3.30 hores (començaran a recollir a partir de les 3 hores).

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Amb motiu de la nit de Sant Joan, l’Ajuntament de Gandia ha preparat un seguit d’activitats adreçades a amenitzar la nit.

La programació s’iniciarà a les 23 hores des del passeig marítim Neptú a l’alçada de l’Hotel Bayren. La batukada Kum Kum Tra Show i la xaranga 2×4, faran un recorregut pel passeig Marítim animant musicalment els moments previs a la foguera.

A les 24 hores, al tram situat davant de l’hotel Bayren, es cremarà la foguera municipal.

Posterirment i en col•laboració amb els xiringuitos de la platja es realitzaran tot un seguit d’activitats que queden de la següent manera:

Xiringuito 1: Supermartxé (Gogos i DJ)
Xiringuito 2: Música en directe amb batukada i dansa del foc
Xiringuito 4: Nit del foc
Xiringuito 5: Música en directe amb l’actuació del grup Eñe (pop espanyol)
Xiringuito 6: Nit blanca amb Dj Richie (dip-house i chill out)
Xiringuito 7: Música en directe amb l’actuació del grup La Romàntica Blues Band
Xiringuito 10: Música en directe amb l’actuació del grup La Fístula Valkánica i Malonda

Articles relacionats