20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

ELS PARTICIPANTS A LA GANDIA GAME JAME TINDRAN 48 HORES PER A CREAR UN VIDEOJOC

El món del videojoc desembarca a la ciutat de Gandia. Així la ciutat participa, els pròxims 29 i 30 de gener, en la quarta edició del Global Game Jam. Una marató de dissenys de videojocs que se celebrarà en altres 300 ciutats del món de forma simultània. La cita tindrà lloc al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

Aquest dimecres s’ha presentat l’esdeveniment als mitjans de comunicació. Laura Morant, regidora Polítiques Educatives i Joventut, ha assegurat que “estem davant una important marató de creació i disseny de videojocs. A més de la part lúdica aquesta és una cita formativa i educativa. Des de l’Ajuntament donem total suport i recolzament a aquest tipus de iniciatives”.

 

Des de l’organització s’han facilitat tots els detalls de la Glogal Game Jam. Felipe Armand, ha dit que “és una contrarellotge de 48 hores. La gent s’inscriu, es formen grups i equips, es coneixen entre ells i se’ls proposa una temàtica per a desenvolupar un videojoc. Al final han de presentar el seu treball i també compartir-lo en la xarxa. Gandia és una seu més de les 300 que hi ha a tot el món”. Altre dels organitzadors, Jaume Mora, ha volgut afegir que “intentem organitzar projectes i activitats diferents. Aquesta convocatòria està oberta a tots els qui estiguen interessats en elaborar un videojoc d’una manera diferent. Poden participar gent que treballe diferents aspectes com son el disseny, la programació o el guió”.

Per facilitar la participació en aquesta marató de 48 hores s’han previst diferents espais perquè la gent puga descansar, dormir i menjar. Per als interessats poden trobar més informació en www.gandiagamejam.org .

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles