EL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV ORGANITZA UN CURS D’AGROECOLOGIA

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza un curs d’iniciació a l’agroecologia, titulat ‘Iniciació al disseny i maneig de sistemes agrícoles ecològics’. El curs serà impartit per Paloma Herrera, professora del Grau en Ciències Ambientals de la UPV a Gandia; Rafael Laborda, del Departament d’Ecosistemes Agroforestals de la UPV, i David Navarro, de l’associació Connecta Natura. Es realitzarà del 18 al 20 de febrer i la inscripció ja està oberta en www.cfp.upv.es

La formació es dirigeix a totes les persones amb inquietuds respecte a l’alimentació i el model productiu que ho sustenta; als qui desitgen conèixer les perspectives de present i futur per a l’agroecologia, i també a les persones que aspiren a tenir un projecte propi d’agricultura ecològica i no sàpien com dur-ho a terme.

 

Es realitzarà una introducció a l’agroecologia i la seua relació amb la sobirania alimentària; s’analitzaran les implicacions socials de l’agricultura ecològica; s’abordarà la gestió del sòl, la fertilització i plagues i malalties en sistemes agroecològics i de les infraestructures agroecològiques; finalment, es realitzarà un disseny pràctic de parcel·les agroecològiques. Qui ho desitge podrà a més gaudir d’una eixida de camp opcional, en el Bancal de Cento de les Marismes.

Et Pot Interessar