Els nadadors del NiE Gandia deixen bones sensacions a Canals, Sant Vicent i València

Els nadadors/es del Natació i Esports Gandia van viatjar per tota la Comunitat Valenciana el passat cap de setmana, 16 i 17 de juny.

Els pre-benjamins van participar al V Memorial de Natació Juanito, a San Vicent del Raspeig. Aquest es un trofeu que agrupa a 14 clubs de la provincia d’Alacant i al rededors, amb un total de 214 nadadors i nadadores.

El NiE només va poder acudir amb 5 nadadors (Petar Ivanov, Àngela Ribes, Tian Barca, Pau Gregori, Santiago Renu i Alberto Sider), però tots van aconseguir molt bones marques. A més, Àngela Ribes va ser primera de la seua categoria als 100 esquena, i Pau Gregori va ser tercer; per tant, van guanyar medalla d’or i bronze respectivament.

D’altra banda, els benjamins van anar a l’últim control de la Lliga dels Jocs Esportius, a Canals, una competició on es van reunir 15 clubs de tota València, i un total de 182 nadadors i nadadores.

Per part del NiE Gandia van participar Laia Pérez, Raquel Martí, Alba Hidalgo, Àngela Femenia, Marta Gregori, Julieta Fontana, Ivan Lechev, Marta Olivares, Gabriel Sider, Marc Martín, Carla Climent, Clara Turcanu i Brian Gómez.

Una volta més, la cantera del club va deixar el pavelló ben alt gràcies a les bones marques aconseguides. Així doncs, destaca el tercer lloc aconseguit per el relleu de 4×50 lliures femení (Laia, Clara, Carla i Raquel).

Per últim, els infantils i juniors es van desplaçar fins a València per a participar en el VII Trofeu Real Club Delfín, un trofeu reconegut, tant a nivell nacional com internacional. Tant es així que van participar un total de 39 clubs de tota Espanya i Itàlia, agrupant a un total de 683 nadadors i nadadores.

El NiE Gandia va comptar amb Alejandra Pérez, Alejandro Aldahir Gil, Julia Sigalat, Sergio Chova, Xavi Segui, Marc Blasco, Cristina Barber, Monika Ivanova, Maria Burguera, Maria Bordes, Marta Llorca i Javier Juan.

Tots ells van nadar correctament. Destaquen el temps de 100 lliures de Aldahir (1’ 00.20”), que es queda a 0’20 centèsimes de la mínima nacional de la seua categoría. Així doncs, la nadadora Julia Sigalat es va fer amb tres medalles: or, bronze i argent, als 100 esquena, 200 esquena i 100 lliures, respectivament. D’altra banda, la nadadora Cristina Barber va aconseguir medalla de bronze als 200 estils. I, per a finalitzar, el relleu de 4×100 estils femení infantil (Julia, Maria, Alejandra i Monika) va guanyar medalla d’argent; mentres que el relleu masculí (Javi, Sergio, Marc i Xavi) van guanyar medalla de bronze.

Pròximament, el Natació i Esports Gandia viatjarà cap a Castelló per a finalitzar la temporada regular, i es prepararà per als campionats autonòmics i nacionals, els quals es realitzen en juliol.

Et Pot Interessar