El PP de Gandia demana explicacions per l’impagament dels cànons de l’adjudicatària d’un centre esportiu

El Grup Municipal Popular de Gandia ha denunciat que a l’actual Centre Esportiu Roís de Corella segueix prestant els seus serveis tot i ser «una empresa qüestionada en la possibilitat de contractar amb l’administració pública». Es refereix el PP al fet que l’adjudicatària porta més de dos anys explotant instal·lacions municipals sense pagar res en concepte de cànon. 
Els populars afirmen que ja van denunciar en el seu moment les formes de l’adjudicació. El regidor Vicent Gregori ha afirmat que “seguim sense saber si l’adjudicació s’ajusta a dret perquè aquest govern amaga la informació. Va ser una mangarrufa que acabarem pagant tots els gandienses”.

Gregori afirma que en el seu moment «ja va ser cridaner el vox pópuli de qui anava a ser l’adjudicatari abans  que es realitzara l’adjudicació, un conegut empresari que en el seu moment va presumir davant els mitjans de comunicació de ser d’extrema dreta i de finançar a la formació Ciutadans Gandia».
El PP ho relaciona i denuncia «pagament de favors” pel vot de Ciutadans i el seu regidor, Ciro Palmer, en favor de l’alcaldessa socialista, Diana Morant.
Vicent Gregori assegura Fiscalia que té coneixement per una denúncia i aventura que «podria estar investigant a Diana Morant, Ciro Palmer, José Manuel Prieto, LydiaMorant i al propi empresari, per les possibles irregularitats detectades».

Et Pot Interessar