24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Els i les ciclistes de la Safor destaquen en la prova de Pinedo malgrat la calor

Com és habitual en els últims anys s’ha disputat hui dijous el Gran Premi Vicente Aparicio, prova englobada en la classificació de reunions de ciclisme base i organitzada per la Penya Ciclista Pinedo.

Novament, els pocs corredors de la Safor desplaçats a la pedanía de la capital del Túria han dut a terme una bona actuació destacant la victòria d’Andrea Contero en alevins de primer any amb un quart lloc entre els xics.

La resta de corredors també han fet una bona actuació amb la segona posició de Sergi Esteban en promeses mentre que en principiants de primer any, Alex Moreno tornava a guanyar per davant de Marc Donet amb Didac Gómez en sisena posició.

En principiants de segon any, Cristian Vercher obtenia la segona plaça amb Gerard Pastor en la sisena posició mentre que Andreu Sansaloni acabava seté després de comandar la prova fins a l’última volta en alevins de segon any.

La categoria d’infantils de primer any, Irene Flores acaba segona amb Sergi Margarit en sisena posició mentre que Paula Esteban va obtindre la segona posició en cadets.

Articles relacionats