24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El rock & roll dels anys 50 protagonista del Festival Polisònic

 

– Amb l’actuació del grup Dani Nel·lo Organ Trio.

Aquest dissabte, el jardí de la Casa de Cultura de Gandia presenta una nova actuació del Festival Polisònic, que estarà a càrrec del grup del carismàtic saxofonista Dani Nel·lo.

Dani Nel·lo és conegut per formar part de bandes emblemàtiques com Los Rebeldes, Los Mambo Jambo o Los Saxofonistas Salvajes. El seu estil es caracteritza per l’energia que desprén en cada concert i que, en la formació que presentarà en el Polisònic, es podrà comprovar des del primer moment.

Amb aquesta nova banda, Dani Nel·lo recupera una manera d’entendre la música creada a finals dels anys 50, on alguns saxofonistes de rhythm & blues i de jazz es van associar amb organistes per a crear un nou so, potent, divertit i enèrgic. Aquest va ser el motiu d’inspiració perquè el saxo de Dani Nel·lo liderara aquest projecte, en el que recopila una selecció de temes de la seua llarga trajectòria, on el rock & roll, el rockabilly i el swing són el fil conductor d’una autèntica descàrrega de ritmes frenètics.

El concert de Dani Nel·lo Organ Trio està previst per a les 21,30 hores i les entrades poden adquirir-se en www.instanticket.es o en la mateixa Casa de Cultura, al preu de 10 euros i 8 euros amb Carnet Jove o de Pensionista.

Articles relacionats