23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El concert de Camela de les Festes de Tavernes és d’entrada gratuïta

• Camela actuarà el 14 de setembre a Tavernes de la Valldigna en un concert amb entrada gratuïta

• La programació de les festes patronals que se celebraran del 8 al 17 de setembre aposta per una àmplia programació amb propostes per a tots els públics.

• L’alcaldessa Lara Romero ha assenyalat que la programació de les festes d’enguany és “boníssima i pensada per a totes i tots, des dels més menuts, passant per la gent jove i arribant a la gent gran”.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet oficial aquest matí la programació de les festes patronals que se celebraran a la localitat del 8 al 17 de setembre. A un mes del tret d’eixida a les festes, l’alcaldessa Lara Romero i el regidor de Festes, Carlos Torres, han presentat tot el calendari d’activitats programades per a aquests 10 dies on el plat fort serà el concert de Camela del pròxim 14 de setembre.

Un concert que començarà a les 23.30 hores en el recinte del Vergeret i que serà amb entrada gratuïta. Quan finalitze l’actuació del grup musical serà el torn del festival remember amb Ismael Lora.

En el calendari de festes es mantenen les activitats tradicionals com el Festival de Xarangues del dissabte dia 9 al matí, la Nit de Paelles que serà el divendres dia 15 amb l’orquestra Twister o el Concurs de Disfresses del dissabte 16 de setembre a la Plaça Major amb l’orquestra La Tribu, mentre que en la zona del Vergeret hi haurà discomòbil. A més, la primera nit de festes en la Plaça dels Sequers s’ha organitzat el Paella Rock.

Les actuacions musicals seran les principals protagonistes de les festes, ja que l’Ajuntament ha volgut fer una àmplia programació amb esdeveniments dirigits a públic de totes les edats perquè puguen gaudir d’aquests dies, però sobretot ha reforçat les activitats dirigides a un públic més jove.

És el cas de la Festa Flower Power en el Passeig País Valencià el dissabte 9 després del Festival de Xarangues, mentre que en el Vergeret al mateix temps serà la Festa Remember.

La Plaça Major també serà epicentre de moltes de les activitats previstes i tradicionals de les festes de Tavernes com el festival de Balls Populars el dissabte 9, el concert que oferirà la SIUM juntament amb les corals el diumenge 10 o l’actuació de l’escola de dansa Feel Dance que oferirà ‘Las bandas sonoras de tu vida’.

També enguany l’agrupació local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha organitzat actuacions musicals el dimecres 13 i per a tancar el dia 17 hi haurà un monòleg de Pepa Cases a les 22.30 hores.

Destaquen també propostes infantils i per a la joventut, a més de les esportives o la segona edició del concurs ‘La Sangonereta del Mercat’ el matí del divendres 8 de setembre o el tradicional concurs de carrers engalanats. En el vessant religiós, com sempre, les festes començaran en la processó de la Baixada del Crist de la Sang el dissabte dia 9 a les 21 hores, mentre que la Pujada serà el diumenge, dia 17 de setembre, a les 20.30 hores.

Programacio festes patronals 2023

L’alcaldessa Lara Romero, ha assenyalat que la programació de les festes d’enguany es “boníssima i pensada per a totes i tots, des dels més menuts, passant per la gent jove i arribant a la gent gran”. “El concert de Camela és un tro d’eixida molt potent que combina a la perfecció amb la resta de programació i estem immensament feliços d’anunciar el concert d’aquest grup i sobretot que el concert siga totalment gratuït”, ha afegit Lara Romero. L’alcaldessa ha agraït als regidors de Festes i Cultura, Carlos Torres i Encar Mifusd, respectivament, el seu esforç, dedicació i treball per a tindre una programació de qualitat.

Per la seua banda, el regidor de Festes, Carlos Torres ha destacat que “la programació inclou la participació de quasi totes les associacions i entitats locals i a més, amb les activitats previstes, cobrim les propostes per a tota mena de públic”. El regidor ha recalcat que l’objectiu era presentar una programació on tots i totes tingueren el seu espai d’oci, especialment els joves d’entre 16 i 18 anys.

Articles relacionats