19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Gandia celebra el Dia Internacional de la Joventut amb un Festival

El 12 d’agost és el dia Internacional de la Joventut, declarat per l’ONU en 1999. L’objectiu d’aquest dia és cridar l’atenció de la comunitat internacional sobre els problemes juvenils i ajudar a desenvolupar el potencial dels joves com a membres de la societat actual.

Des del departament de joventut de l’Ajuntament de Gandia s’ha dut a terme una campanya sobre la participació juvenil amb un doble vessant. Primer, que els joves coneguen mitjançant les xarxes socials els recursos per participar activament en la societat (Fòrum Jove, Programa Corresponsals Juvenils, Consell dels Joves, associacionisme, Pla Jove, etc.) i segon, per fer valdre la importància d’aquesta participació en el col·lectiu juvenil. D’aquesta manera volem que els i les joves de la ciutat tinguen recursos per poder mobilitzar-se socialment i que sàpien on poden acudir per fer-ho.

“Els joves volen participar, però moltes vegades no saben com fer-ho o no troben espais en els quals se senten còmodes per fer-ho. És molt important que aquesta població se senta realment escoltada per l’administració perquè continuen participant i que vegen que les seues demandes no cauen en sac trencat, sinó que són preses de veres” ha afirmat la regidora delegada de Joventut, Inma Rodríguez qui ha animat a tots els joves de Gandia a “seguir-nos al nostre Instagram (@espaijovegandia) per poder assabentar-se de com poden participar”.

A més, des del Consell dels Joves de Gandia s’ha organitzat dintre del programa ‘Nits a la fresca’ la festa de la Joventut en l’Alqueria Laborde. Animem als joves a vindre i gaudir del Festival amb màgia de la mà de @ferranmas_ilusionista, de música de la mà de @nita.bonet i de la mostra de productes japonesos @elius.store, tornejos, jocs de taula, karaoke i molt més.  Les activitats tindran llo a les 19:30 h.

Articles relacionats