Els i les ciclistes de la Safor a totes en les dues últimes proves de la Copa d’Espanya de ciclocròs

– Els germans de Tavernes, Joan i Lidia Fraile Llacer són els ciclistes valencians millor classificats per a les dues últimes proves de la Copa d’Espanya de ciclocròs que tindran lloc aquest cap de setmana en Xàtiva i València respectivament.

Lidia Fraile és, en aquest moment, la segona de la general en categoria júnior després de la prova de Sueca on va acabar per darrere de Lídia Pinte, pel que respecta al seu germà Joan es manté en la tercera plaça en categoria sub 23. Joan està en un molt bon moment físic i psicològic com ha demostrat en les últimes proves que ha participat.

No obstant això en aquest esprint final del ciclocròs les absències seran nombroses a causa de la pandèmia, Edu Fraile, vigent campió de la challenge de ciclocròs en categoria absoluta, no participarà, igual que els ciclistes de Xeraco Jordi Constantino i Josép Matoses, també cal afegir l’absència de ciclista de la Font i campió d’Espanya cadet, Iván Gomar. Entre els més xicotets destacar a Aron Bueno i Andreu Sansaloni, tots ells de La Safor.

Els motius són varis, uns per què volen preparar ja la temporada de carretera, per lesió, per desmotivació davant aquesta temporada que pràcticament s’han sigut suspeses la majoria de les proves del calendari i uns altres pel coronavirus.

També destacar la presència de la gandiana Alejandra Puente, que serà, de segur, protagonista en la categoria cadet on buscarà estar entre les millors.

A més estaran alguns alumnes de les escoles de ciclisme del Triasport Gandia i La Valldigna que correran separats dels majors i en diferents horaris. 

Aquest cap de setmana es tanca la Copa, una competició molt atípica a conseqüència de la pandèmia, on tan sols s’han disputat tres carreres i una altra de la challenge en Aiacor, tota la resta han sigut cancel·lades.

Et Pot Interessar