ELS GOYA FREGUEN ELS QUATRE MILIONS DE TELESPECTADORS

El ‘minut d’or’ d’enguany va ser a les 23.58 hores, amb 4.810.000 de seguidors (31,5% de quota). Així mateix, un total de 10,4 milions d’espectadors van veure en algun moment la cerimònia de lliurament dels premis.

En aquests últims 30 anys d’història de premis Goya, la gala més vista per nombre d’espectadors va ser la de 2010, amb 4,6 milions d’espectadors (26,4%) de la quota de pantalla. Van ser els primers Goya que s’emetien sense anuncis, a causa de la nova llei de Finançament de RTVE.

La festa del cinema espanyol s’ha celebrat amb una gala presentada per l’actor i humorista Dani Rovira (Millor Actor Revelació), en la qual la guanyadora absoluta, ‘Truman’, ha sumat un total de 5 guardons: millor pel·lícula, direcció, guió original, actor protagonista per a Ricardo Darín i actor de repartiment per a Javier Cámara.

El seguiment dels Goya des de HbbTV (Botó roig en televisions connectades) es dispara, segons l’ens públic, i multiplica per dotze les dades de 2015. Prop de 44.000 visitants (43.962) van accedir al directe i continguts dels Goya durant les hores de l’emissió de la Gala, enfront dels 3.400 que ho van fer l’any passat.

Et Pot Interessar