MILERS DE PERSONES IXEN AL CARRER A VALÈNCIA CONTRA L’ESPOLI DELS DINERS PÚBLICS

El portaveu de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, Carles Xavier López, que ha convocat la concentració, ha assegurat que els valencians no són «corruptes», sinó «víctimes de l’espoli» d’alguns polítics que «han robat i desviat fons», que haurien d’haver-se destinat a Educació, Sanitat o Cooperació, ha destacat.

Segons el parer de la portaveu de la Confederació educativa Gonzalo Anaya, Eva Grimaltos, el «detonant» d’aquesta concentració ha sigut l’ ‘Operació Taula’, que s’ha desenvolupat en les últimes setmanes a la Comunitat. «Seríem uns irresponsables si avui no estiguérem ací», ha indicat Grimaltos, qui ha denunciat que «mentre uns s’omplien les butxaques, feien oïdes sordes» a les demandes i necessitats dels centres educatius. En aquest sentit, s’ha referit als sobrecostos en la construcció i remodelació de col·legis i instituts duts a terme per Ciegsa.

A més, reivindica que es revoque l’aforament i l’acta de senadora territorial a l’exalcaldessa de València, Rita Barberá, i s’investigue si el presumpte «finançament il·legal del PP pot invalidar els resultats electorals».

José Luis Planes nou Secretari Local de Més – Compromís per Xeraco