23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Els equips del CV Arenas Gandia van participar en el Campionat Autonòmic de Voleibol

Cap de setmana de competició autonòmica i prèvia del campionat d’Espanya el disputat pels equips del CV Arenas de Gandia a Xest. 

Quatre equips alevins (dos femenins i dos masculins) en la jornada de dissabte i dos benjamins (tots dos masculins) han participat en les dues jornades classificatòries per al Campionat d’Espanya de categoria Aleví i Benjamí que s’ha disputat en el centre educatiu de Xest aquest passat cap de setmana.

En l’àmbit de resultats, l’equip femení de segon any que va competir sota la denominació Veles e Vents- apartamentosyplayas, va demostrar el perquè de la seua classificació per a la final Provincial i va arribar fins als quarts de final on es va creuar amb el C.V. Elx, que després d’eliminar a l’equip grauer va acabar proclamant-se campió de la jornada. Aquests quarts col·loquen a l’equip de l’Arenas com cinquenes de la comunitat, ja que ja van aconseguir en les dues últimes temporades en les quals es va poder disputar aquesta competició.

CV Arenas Gandia 1

En el costat masculí, l’equip de segon any Joan XXIII Locatec, va aconseguir accedir a segona fase on va anar eliminat i quedant en el top 12 de la competició.

Respecte a la jornada de benjamí del diumenge destacar al Jpb Mediadors que va aconseguir superar el primer encreuament de la segona fase i va acabar sent derrotat en els quarts de final. Així van finalitzar en el cinqué/huité lloc
de la competició.

Ara a preparar les finals provincials del dissabte 28, en les quals l’equip femení disputarà la final a quatre amb la medalla assegurada i mínim el quart lloc de la Província.

Articles relacionats