17.4 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Els consorcis de bombers de València i Castelló volen teixir sinergies i models conjunts de treball

• La presidenta del Consorci de Bombers de València, Maria Josep Amigó, i el diputat del Consorci de Bombers de Castelló, Abel Ibáñez, es reuneixen en la Diputació de València per a acostar models conjunts d’operativitat

La presidenta del Consorci de Bombers de València i vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i el diputat del Consorci de Bombers de Castelló, Abel Ibáñez, acompanyats per les gerències i cos tècnic de amddos entitats, s’han reunit per a plantejar sinergies de treball i analitzar models d’operativitat en actuacions que es puguen desenvolupar de manera conjunta.

Durant aquesta reunió inicial també ha estat damunt de la taula la implantació de la carrera professional duta a terme pel Consorci de Bombers de València. Així mateix, Maria Josep Amigó també ha explicat la integració de les brigades de la Diputació al Consorci, sent un organisme pioner en sumar la prevenció i l’extinció amb personal especialitzat en la seua plantilla, i convertint-se a més en un dels més grans de España, “una gran innovació i un model a seguir on proposem centralitzar la prevenció i l’extinció”.

Una altra de les principals novetats de l’òrgan dependent de la Diputació de València per a enguany, és l’augment de les hores dedicades a la formació anual. Segons Amigó, “des del Consorci apostem per la formació dels nostres treballadors per a oferir cada dia un millor servei a la ciutadania, per això hem aprovat un important increment d’hores formatives per a continuar avançant en aquesta direcció”.

Articles relacionats