22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Inaugurada l’exposició “Memòria” de Borja Abargues a la Sala Coll Alas de Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el regidor delegat de  Cultura, Nahuel Gonzalez, van inaugurar ahir a la Sala Coll Alas l’exposició titulada “Memòria” del fotoperiodista Borja Abargues. Un acte on també van estar presents diversos representants municipals.

Exposicio Borja Abergues 1 1

La mostra recull 61 instantànies de sis projectes realitzats per Abargues durant els darrers quatre anys a diferents parts del món com el Líban, Palestina, Fukushima o Ghana, a més de les conseqüències de la pandèmia o de malalties com l’Alzheimer. En paraules de l’autor, ‘Memòria’ pretén captar els moments de persones que viuen soles, el drama dels refugiats o la situació que es viu països que han estat oblidats per la premsa i la resta del món. La mostra podrà ser visitada fins al pròxim 27 de febrer.

Sobre l’exposició, Prieto ha indicat que conté escenes que “commouen i que conviden a la reflexió sobre la necessitat i l’obligació que tenim de mantindre viva la memòria dels qui pateixen, dels grans oblidats, dels silenciats. Només així els podem tornar de l’ombra a la llum” i ha felicitat l’autor “pel seu magnífic treball” i convidat la ciutadania a contemplar les imatges d’aquesta exposició.

Articles relacionats