25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Els clubs de Voleibol de Gandia apostent per recuperar el Volei Platja

– Els responsables dels tres clubs de voleibol de Gandia (David Martí, representant al C.V. Gandia i Ximo Borràs com a representant de l’I.E.S. Veles e Vents i Voleibol Joan XXIII), van posar les bases d’un projecte que pretén recuperar el Voleibol de platja per a la ciutat de Gandia.

Les bases d’aquest projecte esportiu inclou la creació per al pròxim estiu (des de Març a Setembre de 2021) d’uns cursos de tecnificació
esportiva per a categories escolars (benjamins i alevins), la creació de sessions d’entrenament per a esportistes que competisquen a nivell federat en les competicions autonòmiques i nacionals i l’organització de competicions federades.

Aquest projecte ja ha sigut presentat a l’ajuntament amb el qual s’està negociant per a l’obtenció d’unes instal·lacions dignes de la nostra platja per a la pràctica de l’esport rei de l’estiu.

Cal recordar que malgrat no existir anteriorment un projecte d’aquestes característiques (cosa que sí que ocorre en altres ciutats costaneres com València, Alacant o Benidorm), aquests clubs ja han tingut en el passat resultats destacats com: Campions autonòmics infantils masculins  i femenins i tercer lloc nacional en 2012, amb l’organització d’aquest torneig nacional per part del C.V. Gandia, tercer lloc infantil masculí autonòmic en 2019 del CV Gandia o els més recents cinquens i setens llocs també en categoria infantil masculina i femenina en 2020 del Voleibol Joan XXIII.

Així doncs, en els pròxims mesos els tres clubs esperen poder treballar amb l’ajuntament per a aconseguir unes bones instal·lacions que facen d’aquest projecte, una activitat que ajude a reactivar la vida econòmica-social i esportiva de la nostra platja, donant servei no sols a esportistes locals sinó de totes les parts d’Espanya o Europa i sent un motor econòmic més que reactive l’economia de la ciutat.

Articles relacionats