Els ciclistes i les ciclistes de la Safor van patir el hàndicap del fang

– Sort dispar per als ciclistes de La Safor enrolats en la selecció de la Federació Valenciana que van disputar al llarg del passat cap de setmana dues proves de ciclocròs corresponent al circuit madrileny que va tindre lloc en el càmping de l’Escorial.

– Les ciclistes van millor les seues classificacions en la segona jornada, ja més adaptades al circuit i a la millora de l’oratge.

La vallera Lídia Fraile Llacer va acabar el primer dia en la sisena posició en categoria júnior a causa de l’excés de fang i on els ciclistes valencians no estan tant, en la segona jornada tot va canviar quan el sol va acompanyar a la prova, i on Lidia va aconseguir pujar al podi en la tercera plaça.

Quant a la gandiana Alejandra Puente li va passar el mateix que a la seua companya, el primer dia va finalitzar en la novena plaça i ja en la segona jornada va poder escalar fins a la cinquena posició en categoria cadet.

D’altra banda el valler Joan Fraile Llacer va patir moltíssim amb el fang i ja en la primera jornada acabaria dinové en categoria elit on venceria l’exprofessional Aitor Hernández mentre en la segona jornada va remuntar fins a la dotze posició.

L’experiència va ser molt positiva perquè han pogut comprovar la duresa dels circuits enfangats com el que es trobaran dins de dues setmanes a Cantàbria on es celebrarà el campionat d’Espanya.

Lucia Main va guanyar a Mazarrón

D’altra banda la grauera Lucía Martín de l’equip Koryo va véncer dissabte passat en l’última prova del circuit murcià de ciclocròs celebrat a Mazarrón en categoria júnior.

Et Pot Interessar