12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Els ciclistes de la PC Beniopa segueixen dominant la Challenge de ciclocròs

Dani Sanchez en Karrantza
Dani Sánchez, a Karrantza.

Després de finalitzar la jornada, els cadets de la Penya Ciclista Beniopa Pau Martí i Marc Mestre es mantenen en segona i tercera posició, respectivament, de la General de la Challenge de ciclocròs de Comunitat Valenciana. A més, Patricia Solera es manté en la tercera plaça de la General Sub23. Els equips de competició de la PC Beniopa han representat els colors del Ginestar – ULB – Hotel Tres Ancores durant aquest cap de setmana en Arbulo, Karrantza i Alzira. 
El cap de setmana de competició va arrancar dissabte a Àlaba, on Adrián García, elit, i Dani Sánchez, cadet, van disputar la carrera de ciclocròs celebrada en Arbulo. García va ser un dels corredors més destacats de la prova; durant tota la carrera va estar barallant per la tercera posició, però finalment va aconseguir creuar la línia de meta en cinquena posició. 
Diumenge tornava la Copa d’Espanya amb la carrera de Karrantza, a Biscaia i la Challenge de la Comunitat Valenciana, a Alzira, dues proves que van tenir representació gandiana. 
A Alzira l’equip cadet va ser el més guardonat; Pau Martí es va alçar amb la segona posició quedant a escassos segons de la victòria. El seu company Marc Mestre el va acompanyar en el podi final en aconseguir la tercera posició. A més, Diego va aconseguir la quarta posició i Raúl la cinquena, tancant així una gran jornada per al conjunt de la PC Beniopa.

En la categoria juvenil, Jordi Constantino es va quedar a les portes del podi en aconseguir la quarta posició de la carrera. Escassos segons van separar al corredor de Xeraco del calaix del triomf. En la categogoría sub 23 Patricia Solera va tornar a brillar amb una carrera impecable en la qual va creuar la meta en segona posició. 
Després d’aquesta jornada de diumenge, Patricia Solera es consolida en el més alt de la general sub23, mantenint la tercera posició. En la categoria cadet persisteix el domini gandià amb Pau Martí en la segona posició i Marc Mestre en la tercera.

Articles relacionats