11 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Un cicle de conferències abordarà diversos aspectes al voltant de la salut de les persones amb diversitat física

El regidor de Responsabilitat Social de Gandia, Nahuel González, acompanyat de la presidenta de l’Associació Diversitat Física Gandia, Mª Carmen Pla, ha presentat les conferències programades dirigides a la ciutadania per tal de donar visibilitat i formació a les persones amb diversitat física, així com explicar les activitats que realitza l’associació, que estrena directiva i una nova denominació més inclusiva.

“Malauradament, a la nostra ciutat i comarca hi ha moltíssimes persones afectades d’algun tipus de diversitat funcional. Per això necessiten informació i formació. Els temes de les conferències són importants, perquè no solen abordar-se, com ara la sexualitat o la mort… També és important l’atenció i la formació de la persona cuidadora”, ha explicat Pla, qui ha agraït la col·laboració desinteressada dels professionals del Centre de Salut de Corea i de l’Ajuntament de Gandia.

Així, el pròxim dijous 15 de novembre, a les 18 hores, a la Casa de la Marquesa i haurà una conferència que, sota el títol “La salut del pacient amb diversitat física i del cuidador”, oferirà un tast de les diferents xarrades que s’hi aniran programant: “Cuidant al cuidador”, “Sexualitat en persones amb diversitat funcional”, “Suport al final de la vida” i “ansietat i depresió”, a càrrec de professionals del Centre de Salut de Corea.

“Cal agrair a l’associació per ser tan activa, sobretot la nova directiva, i donar veu a les persones amb diversitat física, que en són moltes i necessiten d’un moviment associatiu fort”. González ha convidat la ciutadania a assistir-hi a la conferència del pròxim divendres.

 

Articles relacionats