Els atletes del CC El Garbí tornen del campionat del món amb la mirada posada al nacional absolut

Els atletes del CC El Garbí han Tornat de Tampere, on s’ha disputat el campionat del món sub 20, amb l’actuació més destacada de Kike Llopis, finalista de 110m barres. L’atleta es va classificar per a les semifinals amb una millor marca personal de la temporada de 13,47 aconseguint així una plaça com a finalista.
Luis Salort, per la seua part, després de classificar-se primer de la seua sèrie per a la semifinal de 110m barres, va tenir una desafortunada ensopegada quan anava lluitant pel primer lloc amb David Thomas, qui seria guanyador de la prova en aquesta edició.
Victor Faus va llançar el disc a 54,85m, malgrat quedar-se a tan sol 3 metres de la seua marca personal, aconseguida al juny, acaba la temporada el 22 del món i amb un excel·lent nivell tècnic.
La martillista Gema Martí va llançar 56,01 m, situant-se la 20 del món. A l’atleta encara li queda una última competició el cap de setmana vinent a Getafe.
Luis Salort i Quique Llopis, al costat del tècnic nacional Toni Puig, estan concentrats en la residència Joaquin Blume de Madrid, on afrontaran els seus últims dies abans de participar en el Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà a Getafe els dies 21 i 22 de juliol. El duo de velocistes tenen l’oportunitat d’estar lluitant en la final.
Victor Faus i Gema Martí tornaran avui a Gandia al costat de l’entrenador nacional Juanvi Escolano. Victor Faus acaba una magnífica temporada en Tampere, mentre que Gema Martí continuarà els seus entrenaments al costat de les seues companyes Ainhoa Martínez i Judit Prats. Per a les tres atletes el Campionat d’Espanya serà la seua última competició de la temporada. El trident femení militat en l’escola de llançaments del CC El Garbí té possibilitats de pujar-se al podi.

Et Pot Interessar