Diana Morant encarrega una investigació sobre la desaparició d’ordinadors a l’empresa pública

Des dos plens extraordinaris que ha celebrat este dilluns l’Ajuntament de Gandia només s’hi pot traure una cosa en clar: l’alcaldessa, Diana Morant, ha anunciat que encarregarà una investigació sobre la desaparició de tres ordinadors de l’empresa pública IPG sota el mandat del PP, i tot el contingut que s’hi va perdre.

La resta dels dos plens ha estat un creuament d’acusacions sobre el que feien uns i altres quan s’alternaven al govern i a l’oposició. La portaveu de Més Gandia, Lorena Milvaques, ha demanat expressament al PP per les raons de la convocatòria del ple extraordinari per a demanar una informació sobre factures liquidades amb objeccions de legalitat, una informació que segons Milvaques el PP ja tenia al seu poder. En els mateixos termes s’ha expressat el portaveu del PSOE, José Manuel Prieto. A més, l’alcaldessa ha fet constar un informe de la secretaria del ple en el que detalla que la informació sol·licitada està completa a disposició dels grups. No calia, per tant, cap ple extraordinari.

No és l’opinió del portaveu en matèria d’hisenda del PP, Guillermo Barber, qui es mantè en que la informació que se li va lliurar al seu grup no es correspon amb la que van sol·licitar. En la seua intervenció Barber ha retret un ple extraordinari que va sol·licitar el PSPV l’anterior mandat per a preguntar per tres ordinaris que havien desaparegut d’IPG.

Tant Més Gandia com PSPV i Ciutadans han insistit en el cost d’un ple extraordinari que consideren innecessaria, tan innecessari com considera el PP el segon ple extraordinari convocat per l’alcaldessa. «Si ens hagueren lliurat la documentació sol·licitada no haguera calgut cap ple extraordinari, ni el primer ni el segon», ha dit Barber.

 

Et Pot Interessar