19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Els atletes, Boulet i Vallejo, tinyen d’or a l’Athletic Club Gandia d’Halterofília

El cubà és nou campió i “recordman” del món màster i el sevillà va ser el millor de la Copa d’Espanya sub17

Un campió del món màster i un or en la Copa d’Espanya sub17, és el botí d’una setmana que ha situat de nou a l’Athletic Club Gandia en boca del món de l’halterofília.

Johnny Boulet va complir amb el seu distintiu de gran favorit i va confirmar les seues marques oficioses anteriors amb sengles rècords mundials de la categoria màster. Va competir en 89 quilos i després dels seus 142 quilos en arrancada -que suposaven ja rècord universal fins que va emergir la figura de Santiago Martínez amb 145-, va assegurar l’or en Dos Temps (175) i en el Total Olímpic (317), signant dos registres intercontinentals mai aconseguits.

La setmana es va arredonir a Lleó on es donaven cita les 10 millors marques de l’any en categoria sub17, incloses totes les categories. Allí es van desplaçar Aleina López i Aaron Vallejo. La primera va ser novena amb 72-56-128 confirmant de nou que és un dels talents emergents en el panorama nacional.

Vallejo, de nou va, estar excels i va eixir de la capital castellana coronat com el rei de tots els levantadores sub17 segons la taula Sinclair. Va alçar 121 i 103 per a un Total Olímpic de 224 en la categoria de 67 quilos.

Articles relacionats