24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

La Policia Nacional deté a tres homes per punxar les rodes de 17 cotxes estacionats en via pública

• Els agents van confiscar a un dels detinguts una navalla de 26 centímetres de longitud amb restes de cautxú en el tall de la fulla

• Es va intervindre també un telèfon mòbil amb el qual els presumptes autors haurien gravat els fets delictius

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a tres homes, d’entre 20 i 21 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de danys després d’haver punxat les rodes de 17 cotxes estacionats en un dels carrers del municipi. Es va intervindre també un telèfon mòbil amb el qual els presumptes autors haurien gravat els fets delictius.

Els fets van ocórrer en el present mes, quan els agents que realitzaven labors de prevenció de la delinqüència durant la matinada, van tindre coneixement que tres homes es trobarien punxant les rodes de diversos cotxes estacionats en les proximitats, els quals estarien a més gravant els fets amb un telèfon mòbil, motiu pel qual es van dirigir ràpidament a la zona per a localitzar als sospitosos.

Una vegada en el lloc, els agents van identificar a tres persones que encaixarien amb la descripció física dels presumptes autors, procedint a donar-los l’alt, després del que un d’ells, fent cas omís a les indicacions, va llançar per davall d’un dels cotxes un objecte que va ser recuperat posteriorment, sent aquest una navalla d’acer de 26 centímetres de longitud la qual tenia restes de cautxú en el tall de la fulla.

Després de diverses perquisicions, els policies van localitzar 17 vehicles afectats, els quals presentaven danys en alguna o en totes les rodes després d’haver sigut aquestes presumptament esberlades amb l’arma intervinguda moments abans a un d’aquests homes. A més a un dels identificats se li va intervindre un telèfon mòbil en el qual haurien quedat registrades les imatges d’aquests actes delictius, sent aquest remés a l’autoritat judicial per a dur a terme l’oportuna anàlisi tècnica. La intervenció policial es va saldar amb la detenció d’aquestes tres persones com a presumptes autores d’un delicte de danys, mostrant un d’ells una actitud violenta i oferint una resistència activa greu en el moment de la seua detenció.

Els arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial.

Articles relacionats