18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Els agricultors de Tavernes s’informen sobre les ajudes per pal·liar les pèrdues provocades pel cotonet

  • L’Ajuntament i AVA-ASAJA informen de les ajudes a agricultors per a pal·liar les pèrdues a causa del cotonet
  • Van destinades a productors agrícoles per a compensar les pèrdues que el cotonet ha provocat en cítrics i caquis durant la campanya 2021-22 
  • Les ajudes de la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat es poden sol·licitar fins al 16 d’agost

La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna va acollir la setmana passada una jornada informativa per a agricultors i agricultores sobre les ajudes convocades per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana per a compensar les pèrdues que el cotonet ha provocat en cítrics i caquis durant la campanya 2021-22.

Estes ajudes van destinades als productors agrícoles que van tindre unes pèrdues de producció superiors al 30% i es poden sol·licitar fins al 16 d’agost a través del següent enllaç, on es troba tota la informació necessària: http://ow.ly/JMW530spnvR.

La xarrada oberta a tota la ciutadania va estar impartida pel responsable dels serveis tècnics d’AVA-ASAJA, José Francisco Sales, i amb la col·laboració de la Regidoria d’Agricultura, en una jornada informativa on també es van tractar les línies bàsiques de la nova PAC (Política Agrària Comú) prevista entre els anys 2023 i 2027, on es reflectiran les futures normatives europees en què s’emmarcarà el sector agrari valencià.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha assenyalat que “col·laborem activament amb la Conselleria d’Agricultura o amb associacions com l’AVA-ASAJA per a ajudar al sector del camp i als nostres llauradors. A nivell local, hem treballat de valent per a dur endavant el projecte de l’insectari municipal, que farà front a la plaga del cotonet amb mitjans naturals”.

Articles relacionats