26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Barx impulsa  el ‘Mercat de la Terra-L’Exquisit Mediterrani’  amb la col·laboració de Turisme i València Turisme

 

– Aquest esdeveniment gastronòmic i turístic se celebra durant aquest cap de setmana

– Francesc Colomer assistirà el diumenge al showcooking que realitzaran Ausias Signes i Ricard Camarena

– Turisme Comunitat Valenciana, València Turisme i l’Ajuntament de Barx celebren el ‘Mercat de la Terra-L’Exquisit Mediterrani’ durant els dies 6 i 7 d’agost de 2022.

Després de dos anys sense celebrar-se el ‘Mercat de la Terra’ per la pandèmia, l’Ajuntament de Barx amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i València Turisme ha représ aquest esdeveniment dinamitzador del teixit turístic, gastronòmic i cultural del municipi i la comarca de la Safor, que aspira a convertir-se en un referent a la província de València.

A més del tradicional mercat de producte local i artesanal, aquesta edició comptarà amb el showcooking de Ausias Signes, pastisser revelació a Madrid Fusió 2022, i Ricard Camarena, xef guardonat amb dues estreles Michelín i ferm defensor del territori i la tradició, tots dos nascuts a Barx.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, assistirà diumenge que ve a les 19.30 al showcooking que realitzaran els xefs Ricard Camarena i Ausias Signes.

El municipi de Barx s’ha adherit, recentment, a la ‘Xarxa GastroTurística de la Comunitat- L’Exquisit Mediterrani’. La marca turística ‘L’Exquisit Mediterrani’ té com a finalitat la protecció del valor de la gastronomia pròpia de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i la difusió de l’excel·lència del producte turístic gastronòmic.

En aquesta edició del ‘Mercat de la Terra-L’Exquisit Mediterrani’ s’han programat activitats per a totes les edats i gust, des de jocs infantils, visites guiades, rutes de senderisme, tastos de vi i cervesa, concursos gastronòmics, a més del showcooking de Ausias Signes i Ricard Camarena que tindrà lloc el diumenge a la vesprada.

Articles relacionats