10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El voluntariat mediambiental de Ròtova comença a rodar

– Comença l’edició 2020 del voluntariat mediambiental a Ròtova

– El municipi de Ròtova dona inici al voluntariat 2020, que es realitza els mesos de juliol i agost

Els voluntaris i voluntàries de l’edició 2020 de Ròtova han rebut formació i indicacions per a realitzar les seues tasques i actuar amb prudència i eficàcia durant els mesos del voluntariat. La sessió ha estat impartida per VAERSA, una empresa encarregada de formar personal voluntari en tasques de prevenció d’incendis i treballs forestals.

Ròtova organitza un voluntariat per a fomentar l’estima i la implicació amb el medi ambient. Mitjançant activitats a l’aire lliure, i fomentant la col·laboració i la convivència en les tasques. L’objectiu d’aquesta proposta és conscienciar a la ciutadania en el respecte al medi ambient. El voluntariat té, a més, una funció de vigilància important. Ja que alguns barrancs i indrets del terme són punts cecs per a la vigilància des del Mondúver.

També s’anima les persones voluntàries que paren atenció amb les actes que maltracten l’entorn natural. Ajudant a la difusió de bones pràctiques ambientals a les xarxes amb l’etiqueta #Ròtovatacasa.

Aquesta iniciativa és una altra de les activitats organitzades per l’Ajuntament per a protegir els espais naturals de Ròtova, i aconseguir una ciutadania implicada en la millora de l’entorn.

Articles relacionats