25.4 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

El Veles e Vents Voleibol esborra de la pista al Volei Grau de Castelló

L’equip del Veles e Vents-Dc. Hotels. RaulfisioJ23, va aconseguir en el matí del diumenge 15, la seua segona victòria consecutiva de la temporada en la pista castellonenca del Volei Grau de Castelló i amb aquesta es manté al capdavant de la classificació.

El partit es va disputar al pavelló d’esport que porta el nom del mitic jugador Pablo Herrera, i va ser dominat de principi a fi per l’equip del Gau de Gandia.

L’equip del Veles e Vents es va mostrar superior a l’equip local en totes les facetes del joc i especialment en la de servei en la qual es va aconseguir un destacable parcial de 23 serveis seguits en el set inicial del partit.

Amb parcials (25-3, 25-7 i 25-16) el partit va mostrar el bon nivell de les jugadors del Veles e Vents, les quals estan destacant en aquestes primeres jornades per ser un grup molt homogeni en el qual les 12 jugadores mostren un nivell molt parell que fa que els canvis en el sextet de joc no provoquen baixades de rendiment.

Destacar en la jornada d’ahir l’aportació d’un dels patrocinadors (Decorgandia), ja que l’empresa del Real de Gandia, va subvencionar el minibús que l’equip va utilitzar per al desplaçament.

D’altra banda, els més xicotets del club van inaugurar la competició escolar després d’un llarg període d’aturada produïda per la Covid19. En aquesta primera jornada, es van disputar tres partits en les instal·lacions del centre. Destacar les victòries de l’equip benjamí; Joan XXIII – Decorlocatec contra els xicotets del Borja Jesuïtes i la de l’equip aleví de segon any Apartamentosyplayas, en el derbi del Grau, per 2-0 contra els jugadors/as de primer any que juguen amb la denominació RaulfisioJ23.

Voleibol Veles e Vents 1

Articles relacionats