10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

El valencià José Bonillo dirigirà l’equip ciclista Manuela Fundación que comptarà amb estructura continental

La nova estructura continental de l’equip Manuela Fundación estarà dirigida pel de Silla, José Bonillo, pare de la jove estrela valenciana Iker Bonillo que en el 2022 correrà amb els colors de l’equip italià Bardiani.

Bonillo serà el general mànager d’aquesta estructura establida a Granada però que tindrà les seues arrels en terres valencianes amb la nova formació d’un equip de cadets i l’escola de ciclisme.

L’exciclista de Silla apuntava a aquesta redacció que “la nostra filosofia serà apostar pels més joves o siga en categoria sub 23 encara que tindrem a dos ciclistes professionals per a anar apuntalant l’equip a poc a poc”.

L’esquadra de la Fundació Manuela ja ha pagat tots els drets per a ser equip continental o siga l’únic que hi ha a Espanya a més d’aportar els avals necessaris que demana l’UCI segons apunta Bonillo, “ens ha costat però finalment ho hem aconseguit, durant els últims dies el telèfon estava al roig amb moltes trucades de corredors però ens asseurem per a anar confeccionant la plantilla a poc a poc”.

La meitat de l’equip granadí tindrà la seua base a Silla amb l’estructura cadet que anirà pujant corredor a corredor depenent de la seua vàlua, ja que Manuela Fundación té equip júnior i sub 23, a més José Bonillo recuperarà l’escola de ciclisme per a anar donant-li més vida a aquest projecte, ja que és imprescindible somiar que algun dia pots ser professional i amb els colors del teu mateix club de sempre, apuntava el tècnic de Silla.

L’equip granadí tindrà 14 ciclistes i quant a la pregunta de perqué el seu fill no ha entrat en aquest projecte, Bonillo ha assenyalat que “en aquesta època no era clar que anàvem fer l’equip i per descomptat, Iker va aprofitar l’oportunitat que li va oferir l’equip Bardiani“.

Articles relacionats