10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

El torneig Futures ATP Orysol -Ciutat de Gandia- es queda sense representació local

La 42 edició del torneig Futures ATP Orysol -Ciutat de Gandia- s’ha quedat sense representació local després de l’eliminació tot just començar de Samuel Martínez i Higinio Sanchís en les pistes del Club de Tenis  Gandia.

El primer favorit al triomf final, Javier Barranco va derrotar sense contemplació a Higinio Sanchís per un doble 6-0 en tan sols 49 minuts. Sense cap dubte el pupil de Doro Martínez es va engarrotar per complet en jugar per primera vegada en la seua carrera en el quadre final d’un torneig ATP a més d’enfrontar-se davant el primer cap de sèrie.

Quant a Samuel Martínez va perdre davant el jove Daniel Mèrida de 16 anys -un dels joves valors del tenis espanyol- pel marcador de 6-3 i 6-1, el de Gandia va desbaratar una de les poques oportunitats que se li presenten en la seua carrera i el seu oponent sí que la va saber aprofitar.

Pel que respecta a la resta del quadre final, l’espanyol Jordi Más d’Ugarte va donar la sorpresa del dia amb la derrota sobre el germànic Jeremy Jahn -segon cap de sèrie- per 6-4 i 6-3 mentre que Pol Toledo que partia com a número 8 va haver d’abandonar per lesió quan guanyava a Francisco Andreu.

Un altre resultat important és la victòria del francés Antoine Escofier  davant el belga Joris de Loore per 6-3, 4-6 i 4-6 en el partit més important d’aquesta primera ronda.

Aquest dijous es disputaran els huitens de final mentre que el divendres les semifinals.

Articles relacionats