10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Renovació de 9 motos de la flota de vehicles de la Policia Local de Gandia

– Gandia incorpora nou noves motos a la flota de vehicles de la Policia Local

Nacho Arnau: “Sempre estem intentant millorar la qualitat de servei dels agents i els materials i eines de què disposen”

La Policia Local de Gandia compta des d’aquesta setmana amb nou noves motos destinades als seus agents. Tal com ha explicat el regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, l’adquisició s’emmarca dins del Pla de Modernització de vehicles i del material que disposen els policies.

Es tracta de motos de més cilindrada, amb accessoris especials per ajudar a dur a terme la tasca dels agents com maletes laterals per guardar material, un kit led de senyalització, disposen de megafonia a més de defenses laterals per protegir els agents en cas de caiguda, entre altres característiques.

“Sempre estem intentant millorar la qualitat de servei dels agents i els materials i eines de què disposen. Són motos que estan 18 hores al dia de servei raó per la qual de moment, la tecnologia disponible ens impedeix que siguen elèctriques” va explicar Nacho Arnau.

Els vehicles han estat adquirits després del seu corresponent procés administratiu mitjançant la fórmula d’arrendament financer sense opció de compra per 200.000 € (IVA inclòs) i el contracte té una durada de quatre anys.

A més, el regidor ha destacat que com l’any passat s’ha instal·lat les dependències de la platja de Gandia situat al passeig Marítim número 45. “La pandèmia ha fet valdre alguna de les unitats de la Policia Local i una d’elles ha estat la unitat de quads. D’aquesta manera podem tindre aquests vehicles molt propers a la primera línia de platja i actuar de manera immediata en cas que siga necessari”.

D’altra banda, el regidor ha informat que les dependències de la platja permeten atendre a la ciutadania, aportar informació i disposen d’espais per als agents com banys, dutxes i vestidor.

Articles relacionats