22.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El V Festival Mostra’t Gandia exposa les obres semifinalistes

  • El Palau Ducal exposa les obres artístiques semifinalistes del V Festival Mostra’t Gandia
  • Organitzada per l’Associació Poliqroma, amb el suport dels departaments de Diversitat i Cultura de l’Ajuntament, reivindica diferents realitats i injusticies globals de diversitat social i consta de 68 obres en diferents categories: Fotografia, Il·lustració, Còmic i Relat Curt en Valencià.

  • Els actes del festival, que estaven programats per a inici de febrer coincidint amb l’exposició, com ara la projecció dels  curtmetratges semifinalistes i la Gala de Lliurament de Premis, s’han ajornat (sense data establida) a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Els regidors de Diversitat i de Cultura, Juana Navarro i Nahuel González, respectivament, el president de l’Associació Poliqroma, Daniel Ardid, i la directora del Palau Ducal, Balbina Sendra, han visitat aquest matí l’exposició de les obres amb compromís social que han resultat semifinalistes al V Festival Mostra’t Gandia i que s’exposaran fins al 28 de febrer en la Sala Carròs i Centelles del Palau Ducal dels Borja.

Respecte a la mostra artística, aquesta està formada per 68 obres inscrites en les categories de Fotografia, Il·lustració, Còmic i Relat Curt en Valencià, que s’han elegit com a semifinalistes entre un total de 650 que s’han presentat des de diferents punts de la Safor, de l’Estat espanyol i també des d’altres països. Així, la temàtica que comparteixen és la diversitat de caràcter global reflectida a través de diferents injustícies i realitats (diversitat funcional, pobresa, religió, malaltia, guerres, orientació sexual o identitat de gènere).

D’altra banda, els actes del festival que estaven programats per a inici de febrer coincidint amb l’exposició, com la projecció dels curtmetratges semifinalistes i la Gala de Lliurament de Premis que tindran lloc en el Teatre Serrano de Gandia, s’han ajornat (sense data establida) a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Articles relacionats