11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El Triasport no es cansa de guanyar

El ciclista del Triasport Andreu Sansaloni va ser el millor en el Gran Premi Vicente Aparicio que es va disputar, el divendres passat, en la pedania valenciana de Pinedo.

Sansaloni va eixir novament l’últim però va remuntar ràpidament fins a col·locar-se líder, acusa l’esforç en la penúltima recta, on baixa fins a la sisena plaça, però en l’esprint final aconseguiria remuntar fins al segon lloc en la categoria de promeses.

La resta dels seus companys acabarien quart Álex Sánchez mentre que Álex Moreno seria huité i Andrea Contero obtindria el triomf en dones.

Pel que respecta als principiants destacar la segona plaça d’Irene Flores en dones mentre que el ciclista del CC La Valldigna Oriol Olaso seria tercer.

En alevins Aitana Calabuig tornaria a ser segona després de romandre en tot moment en el grup principal mentre que Ausiàs Puente seria tercer, Marc Iborra huité i Joan Corbi va ser quedar el tretzé.

Finalment en infantils la campiona d’Espanya Alejandra Puente obtindria la primera plaça després de romandre tota la carrera al capdavant mentre que Noa Momparler seria huité i Jairo Jaén dècim.

Destacar el gran esforç realitzat pels ciclistes, ja que van córrer amb 38 graus de temperatura, fet que va portar a l’organització a suspendre la Gynkana.

Andreu Sansaloni en el podi al costat del exprofessional del Banesto Vicente Aparicio

Articles relacionats