13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El Palaudiovisual presenta l’òpera ‘Nabucco’

· La projecció serà a les 22:00h, podent comprar les entrades des de mitja hora abans per un preu de 3 euros la cadira i cinc l’hamaca.

· La secció de Música en Pantalla del projecte Palaudiovisual, organitzada per l’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb la Fundació Palau Ducal dels Borja, continua el hui, divendres 9 d’agost, amb la projecció de l’òpera Nabucco, enregistrada a l’Arena de Verona (s’adjunta fitxa).

· La projecció tindrà lloc a les 22 hores en el Pati d’Armes del Palau dels Borja. Les entrades estan a la venda a partir de les 21:30h a un preu de 3€ la cadira 5€ el de l’hamaca.

Aquesta increïble obra de Giuseppe Verdi va obrir l’edició en 2017 a la Verona Arena Festival, amb una posada en escena d’Arnaud Bernard. Dividida en quatre actes, en un llibret de Termistocle Solera, representa l’antiga Babilònia i el seu apogeu, a més de relatar l’història dels esclaus jueus que, recolzats pel sacerdot Zacharia, lluiten per la seua llibertat i fe religiosa.

S’espera que aquesta obra creada a 1842, sent el primer gran èxit de Verdi, tinga una gran acceptació a la ciutat i faça gaudir a tots de l’òpera.

Articles relacionats