14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

El treball de l’equip veterà femení del Club de REM CIA Gandia ja comença a donar fruits

El dissabte 30 de novembre 2019, es va celebrar el Campionat Autonòmic de Fons de la Comunitat Valenciana de rem en aigües del Club Nàutic Benidorm en la categoria veterà femení, la distància a recórrer era de 8.700 m en l’embarcació “Falutx” (aquesta embarcació la  usaven els pescadors per a recollir la pesca de les embarcacions grans i portar-les més fàcilment al port).

En total 13 tripulacions de tota la Comunitat es van donar cita a Benidorm, el dia va estar d’acord amb l’esdeveniment i ens va oferir una mar tranquil·la, sense ones ni vent, propici per a gaudir de l’esdeveniment i del esport del rem.

L’equip Veterà Femení del Club de REM CIA Gandia, després de 4 anys de remar juntes, aprenent la tècnica, adquirint la força necessària per a fer navegar aquest pesat pot, van aconseguir un cinqué lloc en la classificació.. El treball d’aquests quatre anys comença a donar fruits.

L’equip està compost per Eva Llamas al timó, entrenades per Marta Muelas, equip: Pilar Piera, Luz LLuesmaNani Vela, Marta Blanes, Eva Blanes, Susana GarcíaElma Zaragoza, Sonia GarcíaNati Millet, Lala Escrivá, Pepa Sales.

Articles relacionats