12.6 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

El Teatre Serrano “Torna a escena”

• S’hi representaran fins a 13 obres de teatre des del 2 d’octubre fins al 31 de desembre.

• A més a més, el CINE POT tornarà tots els dimarts en sessions de 19 i 20.30 h des del 13 d’octubre fins al 29 de desembre.

• Hi haurà Cinema en valencià: 21 octubre, 18 novembre i 16 desembre.

• Així com actuacions musicals a càrrec d’entitats locals.

• Les entrades es poden comprar a instanticket.es i a la Casa de Cultura, així com 1 hora abans de l’actuació, si encara resten entrades a la venda.

• Nahuel González: “L’Ajuntament de Gandia aposta per continuar programant cultura i per donar suport als artistes”.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha anunciat aquest migdia que el Teatre Serrano torna a alçar el teló després de l’aturada com a conseqüència del confinament i el descans d’estiu.

Serrano octubreHo farà seguint un Pla de Contingència amb el qual, l’aforament serà de 304 places en la sala A, deixant un espai lliure entre butaques. En el cas de la sala B, hi haurà disponibles 84 places (també amb una butaca lliure). L’aforament real de les sales és de 602 persones (A) i 169 (B), és a dir, que obri al 50% aproximadament, molt per davall del 75% que estableixen les autoritats sanitàries. Però donat l’aforament real del teatre, s’ha pogut optar per garantir la màxima seguretat.

L’Ajuntament de Gandia aposta per continuar programant cultura i per donar suport als artistes. Ni en els moments més durs de la crisi sanitària hem deixat de programar i apostar per la cultura, i molt menys ara que tornem a obrir les portes dels espais culturals (ara el Teatre Serrano), per això ja tenim preparada la programació del pròxim trimestre per al Teatre”, ha anunciat González.

Així, es representaran fins a 13 obres de teatre des del 2 d’octubre fins al 31 de desembre.

A més a més, el CINE POT tornarà tots els dimarts en sessions de 19 i 20.30 h des del 13 d’octubre fins al 29 de desembre.

Hi haurà Cinema en valencià: 21 octubre, 18 novembre i 16 desembre.

Així com actuacions musicals a càrrec d’entitats locals.

Les entrades es poden comprar a instanticket.es i a la Casa de Cultura, així com 1 hora abans de l’actuació, si encara resten entrades a la venda.

Articles relacionats