15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Concurs de Tik Tok a Simat o com combinar l’oci i les mesures sanitàries

– Simat organitza un concurs de TikTok per als més joves

La Regidoria de Joventut de Simat de la Valldigna ha organitzat un concurs de TikTok per als més joves amb l’objectiu de combinar l’oci i les mesures sanitàries de la COVID-19. Així, els participants hauran de gravar un vídeo d’uns 30 segons, on apareguen sols o amb companyia, manifestant algunes de les recomanacions com l’ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic o la distància social.

Els joves, de 10 a 30 anys, podran presentar-se en la modalitat individual o en grup, amb un màxim de cinc components i enviar els vídeos al Whatsapp de l’Ajuntament abans del 5 d’octubre. Tots ells optaran a un dels tres premis de cada categoria que tindrà un valor econòmic per utilitzar en un dels comerços del municipi.

Totes les gravacions seran publicades a les xarxes socials perquè la gent vote. A més, hi haurà un jurat que també atorgarà el seu vot. Els resultats seran publicats durant aquests dies i el 9 d’octubre, coincidint amb la festivitat de la Comunitat Valenciana, es realitzarà l’entrega de premis.

El regidor de Joventut. Joan Vicent Bañuls, ha assenyalat que “amb aquestes iniciatives volem que els joves siguen més participatius” i, a més, ha recalcat que “és una bona manera de mostrar que aquest sector de la població també és conscient de la situació que estem vivint”.

Articles relacionats