20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

El Teatre Serrano celebra l’entrada a la tardor amb nova programació

 • Del 7 d’octubre fins al 16 de desembre, «continuarem amb l’intercanvi de diferents disciplines artístiques com el teatre clàssic, la dansa, les obres reflexives…», ha explicat el regidor de Cultura, Nahuel González.

 • L’objectiu és oferir el major ventall d’opcions al públic: des d’obres en valencià i castellà fins a una dignificació del teatre amateur de Gandia. Una programació cultural que comptarà amb una nova estètica: catifa diferent, il·luminació i capacitat d’albergar exposicions…

 • A banda, el Cine POT encetarà la seua programació el proper dimarts 11 d’octubre am la projecció de “Alcarràs”.

 • A més, en #FiraiFestesGandia22 aquesta s’hi celebraran tres activitats: “The Full Monty. El musical” el 30 de setembre i 1 d’octubre, “Totally Tina” el 2 d’octubre i “Paüra” el 3 d’octubre. A banda, el Cine POT encetarà la seua programació el proper dimarts 11 d’octubre am la projecció de “Alcarràs”.

 • Totes les entrades es podran adquirir a partir del dilluns pròxim, 26 de setembre, a https://www.instanticket.es/ i a la Casa de Cultura de manera anticipada. I al Serrano entre una i mitja hora abans de l’espectacle.

El regidor de Cultura, Nahuel González, ha presentat aquest matí junt amb el director del Teatre Serrano i programador cultural, Joan Fuster, la programació cultural de tardor al Teatre Serrano. S’iniciarà el 7 d’octubre amb l’actuació de dansa d’Alicia Alonso i conclourà el 16 de desembre amb la representació teatral “Mi hijo solo camina un poco más lento”.

Es tracta d’una programació que continua amb un intercanvi de diferents disciplines artístiques com el teatre clàssic, la dansa, les obres reflexives…”, ha destacat González. A banda, l’edil ha assenyalat que hi ha obres estatals i internacionals, “algunes d’elles dins del circuit del programa Platea al que ens hem adherit un any més i ens permet, gràcies al Ministeri de Cultura, subvencionar el 50% de diverses obres de primer nivell”.

L’objectiu ha estat oferir el major ventall d’opcions al públic: des d’obres en castellà i valencià fins a una dignificació del teatre amateur de Gandia”, ha desenvolupat Fuster. “Una programació cultural que comptarà en un Teatre Serrano amb una nova estètica: catifa diferent, il·luminació i capacitat d’albergar exposicions”, ha afegit el director del teatre.

A més, aquesta Fira i Festes es celebraran tres activitats: “The Full Monty. El musical” el 30 de setembre i 1 d’octubre, “Totally Tina” el 2 d’octubre i “Paüra” el 3 d’octubre. A banda, el Cine POT encetarà la seua programació el proper dimarts 11 d’octubre am la projecció de “Alcarràs”.

Tot i que les obres presentades són programades des del Departament de Cultura, altres departaments del consistori organitzaran durant els caps de setmana d’aquests mesos altres activitats que “mantindran l’activitat del Serrano viva”, ha conclòs González.

Les entrades per a tots els esdeveniments es poden adquirir al web https://www.instanticket.es/ o a la Casa de la Cultura a partir del proper dilluns 26 de setembre. Per altra banda, també estarà la possibilitat d’adquirir l’entrada el mateix dia de l’actuació al Teatre Serrano entre una i mitja hora abans del seu inici.

Programa

 • Divendres 7 d’octubre: Gala centenari (1920-2020) “Alicia Alonso”, per Espectáculos y Ediciones SL Bastet Arte y Cultura.

 • Dijous 13 d’octubre: “Quema la memòria”, per The New Raemon & Paula Bonet.

 • Diumenge 16 d’octubre: “Tots els dies”, per l’Associació Amics del Tetre.

 • Divendres 28 d’octubre: “Valencia Dancing Foreard”.

 • Dimarts 1 de novembre: “El cuaderno” per Quadern d’Assajos Teatre.

 • Divendres 11 de novembre: “Júlia”, per La Dependent.

 • Divendres 25 de novembre: “El llarg dinar de Nadal”, per La Ruta 40.

 • Divendres 2 de desembre: “Los santos inocentes”, per GG Producción Escénica Teatro del Nómada.

 • Dimarts 6 de desembre: “Famílies”, per Comuna Gàbia.

 • Divendres 16 de desembre: “Mi hijo solo camina un poco más lento”, per Tanttaka Teatroa.

Articles relacionats