15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Serrano programa música i teatre al Serrano durant la Fira i Festes de Gandia

  • El musical «The Full Monty»; el tribut a Tinna Turner «Tolly Tina!», i el concert teatral «Paüra» són els espectacles que es pujaran a l’escenari del Serrano al llarg dels dies 30 de setembre, 1, 2 i 3 d’octubre.

  • Els preus varien entre els 6 i 24 euros depenent del show. Es poden comprar des de hui a instanticket o la Casa de la Cultura.

  • Nahuel González, regidora de Cultura: «Volem convidar tots els públics a gaudir de música, de circ i de programació familiar. És un moment on la gent necessita aquests espais culturals per a poder tindre una Fira i festes històrica que, com ja hem anunciat durant aquestes setmanes, compta amb moltíssimes activitats i concerts»

La música i el teatre pujaran a l’escenari del Teatre Serrano de Gandia durant la Fira i Festes. Tal com han anunciat el regidor de Cultura, Nahuel González; el tècnic d’Escena Urbana i Política Festiva, Juanjo Payà, i el tècnic-gerent del Teatre Serrano, Joan Fuster, la programació cultural del Serrano albergarà el 30 de setembre i 1 d’octubre el musical «The Full Monty»; el 2 d’octubre dos funcions del tribut a Tinna Turner «Tolly Tina!»; i el 3 d’octubre el concert teatral «Paüra».

L’oferta cultural del Serrano per a la Fira i Festes intenta arribar a distints públics. «Hem buscat fer obres per a tots els públics. Són dies festius en els quals hi ha molta programació a tot arreu», ha destacat González. Així doncs, segons ha especificat Fuster, «The Full Monty. El Musical» és una producció espanyola basada en la pel·lícula dels noranta i es portaran a terme 3 funcions (30/09 a les 22h. 1/10 a les 19h i a les 22h). El tribut musicalitzat «Totally Tina!», producció anglesa de prestigi i amb una banda en directa, tindrà 2 sessions el 2 d’octubre (19 h i 22h) ; i l’espectacle familiar «Paüra» de la companyia de circ valenciana Lucas Escobedo tindrà lloc el 3 d’octubre a les 19h.

Segons ha anunciat González, les entrades per als espectacles del Serrano ja estan a la venda i varien entre els 6 euros per a Paüra, els 18 euros en el cas de «Tottaly Tina!» i els 24 euros per a «The Full Monty. El Musical». Es poden adquirir a instanticket o a la Casa de la Cultura. «Volem convidar a tots els públics a gaudir de música, de circ i de programació familiar. És un moment on la gent necessita aquests espais culturals per a poder tindre una Fira i festes històrica que, com ja hem anunciat durant aquestes setmanes, compta amb moltíssimes activitats i concerts», ha conclòs el regidor de Cultura.

D’altra banda, el tècnic de Política Festiva ha detallat els concerts tant gratuïts com de pagament que es portaran a terme al Parc de la Festa al llarg dels dos cap de setmana de Fira: 23 de setembre el Festival Covers Gandia; 24 de setembre Mclan i los Zigarros; 25 de setembre «Los 40 Gandia Pop»; 30 de setembre «Pirata Meeting Festival»; 1 d’octubre ZOO Posse + Auxili; i 2 d’octubre Orquestra Panorama. A més, ha aprofitat també per a recordar que hui s’obrin les inscripcions per formar part de les bandes d’estudiants i Sénior del Tio de la Porra.

Programació Teatre Serrano i Parc de la Festa

Teatre Serrano:

– «The Full Monty. El Musical»: 30 de setembre a les 22h. 1 d’octubre a les 19h i a les 22h. 24 euros.

– «Totally Tina!»: 2 d’octubre a les 19h i a les 22h. 18 euros.

– «Paüra»: 3 d’octubre a les 19h. 6 euros.

Parc de la festa:


– Divendres 23 de setembre, a partir de les 19:30 al Parc de la Festa: Festival Covers Gandia.
– Dissabte 24 de setembre, a partir de les 22 h al Parc de la Festa: Mclan y los Zigarros (entrades en: https://www.instanticket.es/gallos-m-clan-los-zigarros/?id=240922FIRA).
– Diumenge 25 de setembre, a partir de les 18:30 h: “Los 40 Gandia Pop”.
– Divendres 30 de setembre, a partir de les 20:30 h al Parc de la Festa: Pirata Meeting Festival (entrades en: https://piratafestival.com/)
– Dissabte 1 d’octubre, a les 21 h al Parc de la Festa: ZOO Posse + Auxili (entrades en:
https://entradas.codetickets.com/entradas/zoo-+-auxili/32023/zooposse/online)

– Diumenge 2 d’octubre, a partir de les 00:00 al Parc de la Festa: Orquestra Panorama.

Articles relacionats