11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El senador per Compromís Carles Mulet visita la platja de Tavernes per reivindicar solucions

– El Senador per Compromís Carles Mulet, acompanyat per l’Alcalde de Tavernes, Sergi González i el regidor de Platges, Josep Llacer, ha pogut fer testimoni de les necessitats de la Platja de Tavernes.

El senador ha fet un reconeixement de la platja i  de les destrosses patides pels diferents temporals, i ha reconegut en conversa amb l’Alcalde i el regidor de Platges les deficiències estructurals que pateix la platja. I ha demostrat el seu compromís de fer les reclamacions oportunes des del seu lloc de Senador.

L’Alcalde l’exposat les diferents solucions que han aportat distints estudis per tal de trobar una solució definitiva. També han parlat de la solució de posar una tela geotèxtil, per a evitar l’arrossegament de la sorra de la platja. Aquesta solució l’aportat un estudi realitzat pel mateix Ajuntament de Tavernes.

Recentment l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’ha incorporat també a la plataforma “Salvem les platges de la Safor”, on es troben els municipis de Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard, Miramar, Piles i Oliva. Amb l’objectiu de forçar solucions del Ministeri per la Transició Ecològica.

Articles relacionats