12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Oliva aposta fort per la digitalització del comerç local 

-Oliva estrena un aparador digital del comerç local

– La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha anunciat que l’aparador digital del comerç local d’Oliva ja està operatiu en la pàgina web jocompreaoliva.es

Hem estat treballant durant molt de temps en aquesta plataforma. Perquè el xicotet comerç d’Oliva puga promocionar els seus productes a través d’internet. Amb l’objectiu d’arribar a més gent. A partir d’ara, aquesta plataforma ja està disponible per a la ciutadania. On poden estar al dia de tot el que ofereix el comerç local d’Oliva, ha assenyalat Yolanda Balaguer.

Aquesta plataforma està integrada dins de la campanya ‘Jo Compre a Oliva’. La iniciativa que va nàixer de la necessitat de donar suport al xicotet comerç després de decretar-se l’Estat d’Alarma, a causa de la pandèmia de la covid-19, la qual va afectar els comerciants d’Oliva. Aquesta campanya ha estat portada a terme pel Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva. On ha col·laborat activament l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, un treball conjunt per a revitalitzar el comerç local.

Per a accedir a la plataforma cal entrar a la pàgina web jocompreaoliva.es. En ella es pot consultar tot allò que ofereix el xicotet comerç d’Oliva. Classificat per categories, amb la possibilitat de cercar per productes i localitzant tots els comerços en un plànol. També podem trobar notícies sobre el sector del comerç a Oliva. Informació sobre ACCO, què és i com pots associar-te i un apartat on els comerços que encara no s’hagen adherit a la plataforma podran inscriure’s.

Articles relacionats