21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Saló d’actes del Grau de Gandia acull la presentació del llibre “Soltando lastres”, d’Ana Torres

 

La regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives, encapçalada per Juana Navarro, ha organitzat la presentació del llibre “Soltando lastres”, d’Ana Torres, que tindrà lloc el 22 d’octubre, a les 19.00 h, al Saló d’actes del Grau.

“Un dia, mentre passejava, vaig trobar a una xica asseguda en un banc, el seu rostre mostrava una gran tristesa. Em vaig acostar a ella i comencem a entaular una conversa en la qual Lucia em va contar com havia sigut la seua vida, les seues penes, les seues experiències… Volia compartir-les perquè altres persones que estigueren passant un mal moment en la seua vida seguisquen el seu exemple i sàpien que tot es pot superar. Lucia va aconseguir soltar els llastos que tant de temps va arrossegar i ara per fi és lliure”.

Ana Torres va nàixer a Albacete en 1970, de xiqueta es va traslladar a un xicotet poble de València on es va instal·lar. Va cursar els estudis bàsics, encara que ja d’adolescent mostrava interés per la lectura i l’escriptura.

De fet, escrivia els seus pensaments i inquietuds. Quan va complir els setze anys, es va posar a treballar. Ja d’adulta, el seu desig de superació la va portar a realitzar altres cursos per a ampliar els seus coneixements.

En la seua ment, sempre va estar la idea d’escriure un llibre i va esperar que arribara el moment. I el moment va arribar… Aquesta heroïna, des que va nàixer, quants obstacles va haver de superar. Amb la bonica que és la vida i sempre hi ha hagut persones que li la compliquen a si mateixes i, el pitjor, als altres.

“Amb aquest llibre, m’agradaria que el lector fora conscient que de tot es pot eixir amb fortalesa, lluita i ganes de superació, així que ací queda la història d’aquesta heroïna que va superar totes les seues pors i les travetes de la vida, posant sempre el seu cor. Per això, sempre ha buscat poder respirar i sentir la llibertat de SER I DE SENTIR SENSE POR”, ha assenyalat la escriptora.

Articles relacionats