21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Arriba el Porrat de la Tardor del Real de Gandia

– La festa compta amb la participació de les associacions del municipi i serà punt de trobada lúdic-cultural dels pobles del voltant al Real de Gandia

L’Ajuntament del Real de Gandia juntament amb les associacions del municipi ha organitzat un gran nombre d’activitats que es concentren durant els dies 14, 15 i 16 d’octubre.

Els visitants podran gaudir tant de la gastronomia local per part de les associacions del municipi, com també dels tenderets o llocs del mercat valencià, els concerts de música festera al carrer, animació itinerant, tallers infantils, contacontes, música en directe, Gegants i Cabuts amb música tradicional i la plantà i cremà per primera vegada d’una falla al Real de Gandia.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, destaca, entre les moltes activitats programades, la del cantant Jonatan Penalba que inaugura el Porrat, el tribut a “Mecano”, “l’actuació de la Muixeranga” i la diversitat d’activitats infantils com l’espectacle de “Marcel El *Marcià”. Aquestes actuacions tindran lloc en la plaça Beat Carmelo amb entrada lliure i gratuïta.

L’alcalde del municipi, Gustavo Mascarell també ha assenyalat que “aquest Porrat de la Tardor agrada molt als nostres veïns i veïnes i a la gent de la comarca, i per a això hem treballat molta gent i molt de temps. Estem davant unes dates on la participació ciutadana i l’associacionisme, les trobades entre amics i familiars, els records i les tradicions ompliran els carrers del Real. Esperem que la gent gaudisca aquests dies de tot el que veuran als carrers del nostre municipi”, al mateix temps que convidava a tothom a participar de les activitats programades.

IV PORRAT DE LA TARDOR AL REAL DE GANDIA

Del 14 al 16 d’octubre de 2022

14 d’octubre

19.30h Exposició de les PORTADES dels llibres de les FESTES PATRONALS del nostre poble a la sala de l’Ajuntament vell.

20h Inauguració del Porrat a càrrec de JONATAN PENALBA a la Plaça Beato Carmelo. Hi haurà TALLER DE MANUALITATS per a xiquets i xiquetes. Al finalitzar, tindrà lloc l’obertura de l’Espai Gastronòmic d’Associacions Locals, del mercat valencià i medieval.

23h “MÚSICA FESTERA AL CARRER” a càrrec de l’Agrupació Artística Musical del Real de Gandia a la Plaça Beato Carmelo.

15 d’octubre

11h Obertura del Mercat Horari del Porrat d’11h a 14.30h i de 16.30h a 21.30h.

11.h TALLER MUSICAL a càrrec de la Unió Musical del Real de Gandia i TALLER INFANTIL a càrrec de l’Escola Infantil Municipal del Real de Gandia a la Plaça Beato Carmelo.

12.30h MARCEL EL MARCIÀ (espectacle musical infantil) a la Plaça Beato Carmelo.

13.30h GLOBOTÀ al carrer Safor.

13.45h Música en directe amb el GRUP ZAMBRA a la Plaça Beato Carmelo.

15h DINAR a la Plaça Beato Carmelo.

17.h FESTA INFANTIL REMEMBER DELS 80 per a xiquets i xiquetes a la Plaça Beato Carmelo.. Vine amb disfressa!!!

18h. CONCERT SOLIDARI als xiquetsixiquetes órfans defensors d’Ucraïna a la Plaça Beato Carmelo a càrrec de la Asociación “Ucrania une corazones” y la Organización Pública “Ángel de la Fe”.

Articles relacionats