21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

El Real de Gandia s’assegura la remodelació del carrer de pilota “Regidor Vicent Mascarell”

– La Generalitat concedeix a l’Ajuntament del Real de Gandia una subvenció per a la remodelació i millora del carrer de pilota “Regidor Vicent Mascarell”

– El consistori completarà el muntant econòmic de l’actuació amb el Pla d’Inversions de la Diputació de València i amb fons propis a càrrec dels pressupostos 2023

L’Ajuntament del Real de Gandia he rebut de la Generalitat Valenciana una subvenció de 200.000 € que es destinaran a la remodelació i millora del carrer de pilota “Regidor Vicent Mascarell” que està situat en l’Avinguda de la Pau i al costat del Pavelló Esportiu Municipal. L’ajuntament completarà amb el Pla d’Inversions de la Diputació de València i amb fons propis dels pressupostos de l’any 2023 la resta de diners necessaris per a poder executar de manera completa les millores que necessita l’espai.

L’alcalde de la localitat, Gustavo Mascarell, ha agraït una vegada més l’arribada d’aquesta inversió provinent des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, que “permetrà continuar millorant les instal·lacions esportives de la localitat”. En concret, la intervenció principal intervé sobre l’edifici existent (coberta i tancament) i sobre els revestiments (paviment i pintura). També s’eliminaran les barreres arquitectòniques en els accessos i es comunicarà amb el Pavelló Esportiu Municipal.

Amb la millora prevista, segons ha explicat Mascarell, “continuem apostant al Real de Gandia per la pilota valenciana, el nostre esport autòcton, que tenim com a objectiu continuar fomentant-lo i promocionant-ho des de l’ajuntament, organitzant esdeveniments i partides, així com a través de l’Escola Municipal Vicent Piti”.

Mascarell també ha assenyalat que “rebem amb alegria aquesta ajuda, ja que la millora de les instal·lacions esportives és una de les prioritats del govern local. Hem actuat, estem actuant i continuarem actuant amb el mateix fi”.

Articles relacionats