19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Club de rem CIA Gandia organitza aquest cap de setmana el seu III repte solidari “24 hores remant” 

El regidor delegat d’Esports, Jesús Naveiro, acompanyat de Nani Vela i Marta Muelas, ha presentat la tercera edició del Repte Solidari 24 hores remant organitzat pel Club de rem CIA Gandia i que tindrà lloc el dissabte 15 de juliol a partir de les 9 del matí.

“El més important que ha de saber la gent és que el 100% del que es recapte anirà destinat a ajudar les persones amb càncer. L’any passat es van recaptar més de 4.000 euros i l’objectiu d’aquesta edició és superar aquesta quantitat” ha destacat Jesús Naveiro qui ha convidat la ciutadania a participar-hi acudint o comprant un dorsal.

Marta Muelas ha informat que s’ha intentat implicar tots els remers del club des d’infantils als més grans i que cada hora es farà un canvi de tripulació amb l’objectiu de sumar les 24 hores. “Pretenem que la gent que no siga del club, igual que ja hem fet altres anys, col·labore comprant un dorsal i que aquest dia s’acosten al port per animar els remers”.

Finalment, Nani Vela ha explicat que també s’han fet samarretes commemoratives del repte que es podran adquirir a través de les xarxes socials del club i a l’estand que s’instal·larà al port davant de la seu del club.

Articles relacionats