12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

El Real de Gandia compta amb dos nous gronxadors inclusius al parc infantil

– L’Ajuntament del Real de Gandia finalitza la instal·lació de dos nous gronxadors inclusius en un parc infantil del municipi

El parc infantil de la Plaça de la Llibertat del Real de Gandia ja compta amb dos nous gronxadors inclusius perquè puguen ser gaudits per xiquets i xiquetes amb mobilitat reduïda, i també amb cadira de rodes, al mateix temps que comparteixen jocs amb els xicotets de la seua edat. Tots dos gronxadors s’han integrat en una ampliació del parc. La inversió total de la reforma s’aproxima als 16.500 euros.

“L’accessibilitat, la inclusió i la integració són objectius fonamentals per a aquest equip de Govern i apliquem aquests criteris en totes les àrees”, comentava l’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell. Una inclusió que va assegurar es torna molt més important quan es tracta de xiquets i xiquetes, “perquè és invertir en igualtat d’oportunitats”.

Els nous gronxadors inclusius s’han integrat en una ampliació del parc existent on també s’ha ampliat el sòl i s’ha posat una tanca que l’envolta. L’Ajuntament ha destinat una inversió total pròxima als 16.500 euros en aquesta obra.

L’alcalde va destacar el concepte d’“inclusió” per a facilitar que xiquets i xiquetes amb capacitats diferents compartisquen jocs amb els seus iguals. Aquesta actuació, duta a terme per executiu local, permetrà que aquells que tenen mobilitat reduïda o van en cadira de rodes puguen jugar amb la resta.

Una característica que també va fer valdre Lucas Abargues, regidor d’Igualtat. “Aquests gronxadors compleixen amb les demandes i els objectius proposats, perquè volem que els nostres xiquets i xiquetes puguen jugar amb els seus iguals que és un dret fonamental. Aquests gronxadors compleixen amb tots els requisits, són inclusius, permeten jugar a xiquets amb mobilitat reduïda i es troben en una zona cèntrica del municipi i de fàcil accés”. En els pròxims dies, es podrà gaudir d’aquesta nova zona recreativa i dels nous gronxadors.

Articles relacionats