10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Avelino Mascarell no presentarà candidatura al congrés del PP de Xeraco

• El líder popular ha decidit posar punt final a 13 anys de presidència local amb l’objectiu de cedir el testimoni a noves persones que puguen dedicar el 100% del seu temps al partit, mentre que aquells que ocupen llocs de representació institucional han d’estar centrats a donar solució als problemes de la gent.

• Avelino Mascarell:”Després de la victòria en les municipals de 2019 és hora de posar de nou en marxa el nostre partit en l’àmbit local per a aconseguir revalidar la majoria absoluta en 2023. Dins del PP de Xeraco tenim persones capacitades per a liderar aquesta nova etapa amb plenes garanties d’èxit.

En el dia de hui l’Alcalde de Xeraco i Diputat Provincial, Avelino Mascarell, ha anunciat que no presentarà la seua candidatura a la presidència del Partit Popular de Xeraco.

Amb aquesta decisió el primer edil de Xeraco obri l’organització local a nous lideratges que permeten reactivar el partit i així preparar amb plenes garanties les eleccions municipals de 2023.

Xeraco serà el municipi més poblat en el qual el Partit Popular celebre el seu congrés local en aquesta primera ronda. Al costat de Xeraco celebraran els seus congressos Almiserà, Barx, Benirredrà, Castellonet de la Conquesta, Daimús, La Font, Llocnou de Sant Jeroni, Palma de Gandía, Simat de la Valldigna i Xeresa.

La decisió presa per Avelino Mascarell va en línia amb el manifestat dies arrere pel President del Partit Popular de la Província de València de separar els càrrecs orgànics dels institucionals.

Avelino Mascarell ha declarat que “després de la victòria en les municipals de 2019 és hora de posar de nou en marxa el nostre partit en l’àmbit local per a aconseguir revalidar la majoria absoluta en 2023. Dins del PP de Xeraco tenim persones capacitades per a liderar aquesta nova etapa amb plenes garanties d’èxit”.

Avelino va accedir a la presidència del Partit Popular de Xeraco en 2007 i entre els seus majors èxits es troben tres victòries electorals en les municipals de 2011, 2015 i 2019, l’última d’elles per majoria absoluta.

Durant aquest període el Partit Popular de Xeraco ha aconseguit la seua major quota de rellevància després de l’elecció d’Avelino Mascarell com a Diputat Provincial.

Crec que la millor manera de gestionar un partit és a través dels equips que formem tots els afiliats. Crec que és necessari que cadascun dels membres puga aportar el millor de si mateixos. Per això, crec que la millor formar de reactivar el partit és cedint la presidència local a altres persones que puguen dedicar-se 100% al partit mentre que aquells que ocupem llocs de representació institucional hem de dedicar-nos a solucionar els problemes dels ciutadans” ha afirmat Avelino Mascarell.

Articles relacionats