El Real adjudica a Joaquín Lerma la recollida de fem

L’Ajuntament del Real de Gandia ha adjudicat el nou contracte de recollida de fem per valor de 96.706 euros + IVA. L’encarregada de dur a terme aquest servici serà l’empresa de Gandia Joaquín Lerma. Amb aquesta actuació, el Real de Gandia aconsegueix regularitzar un contracte que feia més de 25 anys que estava en situació irregular.
Per això, l’Ajuntament va traure a licitació el servici, al que sols ha optat i ha estat triada, finalment, la mercantil gandiana.
L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, ha explicat que «hem aprofitat la necessària regularització del contracte perquè repercutisca en la millora substancial de la neteja del poble, de les urbanitzacions i de la zona industrial».
En aquesta adjudicació han pesat les millores que presentava l’empresa, valorades en 32.662 euros. El contracte té una duració de dos anys i contempla la recollida de contenidors de qualsevol tipus i capacitat, així com dels residus que puguen aparéixer al voltant dels contenidors, també el transport i abocament de residus a la planta de tractament. La recollida es realitzarà en el municipi, polígon, urbanitzacions, pedrera i
Sagrat Cor.

Et Pot Interessar