14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

EL RCN-GANDIA ORGANITZA UNA JORNADA DE PORTES OBERTES PER DONAR A CONÈIXER ELS ESPORTS NÀUTICS

El Club Nàutic de Gandia ha organitzat l’1 de maig una jornad ade portes obertes en la que participaran escoles nàutiques de tota la Comunitat Valenciana per dona a conèixer de forma gratuïta els esports nàutics. Participaran les federacions de vela, rem, piragüisme i activitats subaqüàtiques. 

 

L’Àrea Esportiva del Reial Club Nàutic Gandia és l’organitzadora la Jornada de Portes Obertes en la que tots qui ho desitgen podran provar gratuïtament els esports nàutics de la vela, el rem i el caiac. Aquestes jornades estan avalades per les Federacions Autonòmiques dels esports de Vela, Reme, Piragüisme i Activitats Subaqüàtiques en comú col·laboració amb els clubs de la Comunitat Valenciana.

Des de les 10,00 del matí fins a les 14,00 en tandes de 45 minuts, el RCNGandia posarà a la disposició del públic 4 embarcacions de vela, 2 falutxos de rem i 20 caiacs, amb una capacitat total de 60 persones per tanda.

Encara que aquesta activitat és gratuïta, se sol·licitarà als usuaris un donatiu de , almenys, 1 € per a col·laborar amb l’ONGD Sense Sostre de Gandia en benefici dels damnificats pel terratrèmol d’Equador.

Articles relacionats